Underbar dag i huvudstaden

Nu är jag äntligen hemma efter en helt sjuk dag i Stockholm! Bussresan dit var jättekul, vi var bara 5 från klassen och resten var 2or och några som just hade gått ut från estet som följde med.
När vi kom till stockholm så blev det en god lunch på Subway så man var så gott som mätt resten av dagen senare så gick vi till Shock och jag måste säga att både jag, Anton och Gustav blev helt hysteriska av oss över att vara där och få se alla snygga kläder som finns där. Jag gick runt och såg så mycket underbara saker som jag verkligen ska para ihop och köpa, åhh man blev så glad där inne!
När vi kom ut därifrån så hade jag köpte ett par hängslen och en bandana. Sen gick vi vidare till Rockzone och det blev exakt samma reaktion där borta, vi var så glada och uppspelta och dräglade på allt snygg därinne.
Hittade ett par helt underbara byxor där!! Men tråkigt nog fanns den inte i min storlek.. Men hitta sen ett par till (eller ja, fanns hur mycket som helst.) som jag så gärna vela ha men hade inte tillräckligt med pengar till. Men så sjukt snäll som Ninnie va så köpte hon dom åt mig, blev så himla glad! Kände hur lycklig man blev.
Så för mig blev det ett par byxor, likadant för Anton och Gustav köpte en rock där. Var så himla kul för vi var verkligen som helt hysteriska och glada små flickor efter ha shoppat där, ungefär som småtjejer efter ha sett en Justin Bieber konstert, haha!
 
Måste också säga att jag verkligen ÄLSKAR att jag äntligen har någon att gå och handla på Shock, Rockzone osv med! Ingen annan jag känner gillar sån stil så jag har alltid varit ensam med det, men nu så har jag Anton och Gustav och vi har redan planerat massa galna saker som vi ska göra tillsammans innan studenten! :D
 
Direkt efter shoppingturen gick vi vidare till Oscarsteatern för att se på La Cage Aux Folles. Måste säga att det var verkligen den bästa musikalen jag har sett! Så himla bra och rolig, alla älska den verkligen! Blir nog svårt att kunna toppa den. Det är lite svårt att förklara vad den handlar om men det var som dragqueens och homosexuella par i den, helt underbar gjord! En replik från musikalen som alla på bussen hem satt och sa och skratta till var: - EN transa! - Och en helt vanlig bög. Hahah! så himla underbar, vi satt och skratta så sjukt mycket!
 
Blev verkligen en toppendag i Stockholm! Och hela resan kosta bara 100 spänn också!! Det var helt klart värt det och man blev ju chockad att inte många från klassen åkte med?! Men var ändå skönt att vi var så några och kunde vara med alla och lära känna alla bättre!