Ni kan kalla mig Syster Lucia

Många jag känner har blivit helt överlyckliga att snön äntligen har nått Bollnäs. Men personligen så är det bara för mycket. Snöstorm hela dagen, bussarna blev inställda så jag och Elin var tvungen att kämpa oss hem genom snön. Jag kunde knappt se, hade ingen känsel i varken benen eller händerna men efter en halvtimmes promenad så lyckades man komma hem.

Igår så gick hela klassen runt i väntan på att få veta våra rollerna till sagan Singoalla. När klassteatern börja vid två så gjorde vi uppvärming sen efteråt satt alla spänd på att få veta.
När vi fick pappret med rollerna så såg man direkt på hur några blev glad och några lite besviken på vilka de skulle få spela. Jag fick rollen som syster Lucia. Jag ska få spela nunna tillsammans med Mika, Evelina och Jennifer.
Jag är faktiskt helt nöjd med min roll. Jag kommer få vara med under hela sagan och jag kommer få repliker så det duger bra för mig. Inte för stor roll och inte för liten. Kommer bli spännande att få spela nunna. Jag menar, jag är inte troende av mig precis (egentligen tvärtom) så då får jag verkligen chansen att spela någon helt annan än mig själv. Jag kommer se väldigt rolig ut, det vet jag iallafall. Kommer inte vara så fint att vara nunna men det är bara bita ihop och ha kul nu när vi äntligen har satt igång med sagan.