Galen dag

en har dagen har varit lika galen som igår! Var nära på att bli dödad två gånger, men som tur var så misslyckades hon igen! Den här tjejen är verkligen galen, tar all chans hon kan för att få ut mig. Kommer gömma mig från och med nu. På tisdagar tänker jag inte vara i skolan under håltimmen utan gå på stan eller sitta i biblioteket som är en frizon. Man blir ju så himla rädd att man inte vet vad man ska göra. Jag skaka som fan efter andra gången hon attackera mig. Plus att hon har fått hela sin klass att spionera på mig med.. Så nu blir det att vara feg och gömma sig så fort som möjligt!
Jag älskar iallafall att jag nu Kommer vara på Heden resten av veckan! Nu kan hon inte få tag på mig och nu kan jag äntligen andas ut och inte vara rädd hela dagarna!

Men som jag sa igår så blev det att jag åt lunch med pappa idag igen på Krokanen. Kycklingsallad som vanligt och blev sen att jag följde med till Dollar och blev då bjuden på lite gott godis!

Nu ska jag bara gå och ducha och längta en massa till imorgon att få vara på Heden!
Justja! Måste ju säga att just innan jag åkte till skolan imorse så beställde jag ett par skitsnygga skor som jag har dreglat på i över ett år. Förhoppningsvis så kommer dom till veckan!