En dag i stockholm

 
 
 
Igår kl 8 på morgonen gick våran buss mot Stockholm. Som även var våran sista resa med hela klassen.
Började med att gå på det moderna museet, vilket inte var något vidare. Sedan delades vi upp för att vissa skulle iväg för att kolla på olika skolor i Stockholm, vilket vi andra använde tiden för att shoppa.
Dock så blev det stressigt för många innan vi skulle alla samlas igen. Fick också gå en stur på Kungliga Operan men det var inte mycket att se. Det slutade med att jag, Linnea, Lydia och Elin fick stressa så vi skulle hinna äta och gå och shoppa innan vi skulle till statsteatern för att se Chicago.
Åt en god middag på ett mysigt café men som också stressa ihjäl för att hinna in på Gina Tricot, vilket vad mitt och Linneas mål.
Snabb shopping och sedan var det bara att gå vidare för att se på musikalen Chicago. Och jag måste säga att den var så otroligt mycket bättre än vad jag trodde. Underbara skådespelare, grymma dansare och duktiga sångare. Den hade verkligen allt. Otroligt imponerad.
Denna resa blev mycket bättre än vad jag trodde och vi fck även chansen att fira Elin därborta också som blev nitton igår.
 
Sista resan med klassen är nu över och nu är det inget mer resande för ES12. Tur nog är vi några som reser iväg i Maj i alla fall. Bara fyra månader kvar.